ukenru
gena-obiletiv-biznes-nardep-pro-dogovornyaki-trukhanova

"Гена обілетив бізнес" - нардеп про "договорняки" Труханова

 • 17107 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Народний депутат України Артем Дмитрук у своєму Facebook заявив про те, що мер Геннадій Труханов не зробив в Одесі обіцяних велодоріжок, а те, що є - звичайна фарба на асфальті, передає УНН.

Цитата:

"В Одесі велодоріжок немає! І місцева влада не здатна це зрозуміти і, що найголовніше, не здатна це зробити! Я вам скажу більше! Знаю випадок, коли місцеві "чинуші" за наказом Труханова запросили велосипедистів до себе в кабінет і пригрозили, що заборонять їздити по трасі здоров'я, а посилалися вони на те, що велосипеди заважають електросамокатам!" - прокоментував він.

Дмитрук також нагадує, як одесити обурювалися появі електросамокатів, але конфлікт дуже швидко вирішився за допомогою "договорняків".

"А все дуже просто - власники фірм занести $ Трухановому і все питання закрите! Тоді до речі він, як завжди, включав ресурс своєї муніципальної варти і так далі.

Замість того, щоб вирішити це питання глобально, розширивши інфраструктуру, що б всім було зручно, Гена, як завжди, просто обілетив бізнес", - пояснив нардеп.

"Скажу одне", в Одесі практично по всьому місту можна зробити правильну велодоріжку, резюмує Дмитрук.

Українські Національні Новини

Політика