fond-derzhmayna-pidgotuvav-pershi-privatizatsiyni-auktsioni-2023-roku

Фонд держмайна підготував перші приватизаційні аукціони 2023 року

 • 401594 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Фонд державного майна України (ФДМУ) продовжить малу приватизації в 2023 році. Продажі перші 7 оголошень про приватизаційні аукціони, які відбудуться в січні наступного року, опубліковані на Prozorro. Про це повідомляє УНН, посилаючись на ФДМУ.

Цитата

"Фонд державного майна України продовжить малу приватизації в 2023 році. Перші 7 оголошень про приватизаційні аукціони відбудуться в січні наступного року", - ідеться у повідомленні. 

Деталі 

Зокрема до приватизації вже готові: будівля лабораторії в Білгород-Дністровський (Одещина), адміністративне приміщення в смт Добровеличківка (Кіровоградщина), приміщення ветеринарної лабораторії з прибудовами в Чернівцях та фундамент нежитлової будівлі в селі Мерешор (Закарпатська область).

Стартові ціни дозволяють кожному українцю придбати державне майно, щоб відкрити власну справу.

Нагадаємо

З моменту відновлення малої приватизації у вересні Фонд держмайна провів понад 170 онлайн-аукціонів. В них взяли участь понад 800 учасників, а до державного бюджету перераховані 1,147 млрд. Окрім того, до кінця 2022 року ще мають відбутися 28 приватизаційних аукціонів.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    У США назвали час виступу Зеленського перед Конгресом

     • 549439 переглядiв

    Україна переходить на важке озброєння НАТО - Залужний

     • 676227 переглядiв