fk-dynamo-skasuvalo-usi-dvostoronni-zakhody-iz-serbskym-partyzanom

ФК "Динамо" скасувало усі двосторонні заходи із сербським "Партизаном" через їхню участь у змаганнях в рф

 • 12678 переглядiв

ФК "Динамо" Київ скасував усі двосторонні заходи з сербським «Партизаном» через їхню участь у змаганнях в росії. Клуб засуджує підтримку російського спорту, але готовий змагатися з будь-яким суперником на полі.

Напередодні першого матчу 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти сербського "Партизана"  в київському "Динамо" заявили, що ухвалили рішення скасувати усі двосторонні заходи між клубами, що мали відбутися у контексті матчу, повідомила у вівторок пресслужба ФК "Динамо", передає УНН

Україна сьогодні переживає найскладніший період своєї історії через кровопролитну війну з країною-терористом. Саме тому ФК "Динамо" засуджує всіх, хто допомагає росіі, зокрема, підтримує російський спорт. Особливо, коли це вчиняється представниками країн Європи, що підтримує Україну. Враховуючи це та з огляду на нещодавню участь ФК "Партизан" у змаганнях на території Росії, нами ухвалено рішення скасувати усі двосторонні заходи між клубами, що мали відбутися у контексті матчу

- йдеться у заяві клубу.

Також повідомляється, що було ухвалено рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах.

Водночас, в "Динамо" заявили, що поважають світові футбольні принципи та традиції і дотримуються принципу fair play на полі та поза його межами.

"Ми готові у спортивній боротьбі змагатись і перемагати будь-якого суперника. Таким чином ми доводимо європейськість і відкритість нашої країни та українського спорту", - додали в клубі. 

"Дніпро-1", який знявся зі змагань перед стартом сезону, замінить переможець перехідного турніру – УАФ22.07.24, 18:25

Популярні

Новини по темі

ЗСУ збили російський Су-25 на Донеччині: другий за місяць

 • 22132 переглядiв

Словаччина озброює Україну, попри власне бажання - Bloomberg

 • 33715 переглядiв