ukenru
filippini-dumayut-nad-rozshirennyam-lokdaunu-cherez-splesk-zarazhen-koronavirusom

Філіппіни думають над розширенням локдауну через сплеск заражень коронавірусом

 • 12830 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. Філліпіни не виключають посилення карантинних обмежень, якщо зростання кількості заражень COVID-19 продовжиться. Про це заявив в середу міністр охорони здоров'я Філіппін Франсіско Дуке, передає УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Так, на Філіппінах зафіксували майже 20 000 випадків коронавірусної хвороби за останні чотири дні. Офіційні особи пов'язують цей сплеск з ослабленням деяких обмежень на пересування.

"Якщо нічого не зміниться і кількість випадків захворювання продовжить рости, тоді велика ймовірність більш масштабного локдауну", - сказав міністр охорони здоров'я Франсіско Дуке місцевому телебаченню, додавши, що він сподівається, що цього можна буде запобігти в найближчі дні.

Повідомляється, що всього на Філіппінах зареєстровано 631 320 випадків інфікування і 12 848 смертей.

Протягом одного місяця, починаючи з 20 березня, іноземцям та деяким громадянам, які повертаються в країну, буде заборонено в'їзд до країни, повідомив у вівторок підрозділ з боротьби з коронавірусом у країні.

Доповнення

Напередодні два випадки нового штаму коронавірусу, про який вперше було повідомлено на Філіппінах, були виявлені у Великій Британії.

Українські Національні Новини

Новини Світу