fbr-pidozriuvanyi-u-zamakhu-na-trampa-shukav-informatsiiu-pro-vbyvstvo-kennedi

ФБР: підозрюваний у замаху на Трампа шукав інформацію про вбивство Кеннеді

 • 23505 переглядiв

ФБР виявило, що підозрюваний у замаху на Трампа шукав інформацію про вбивство Кеннеді. Він також досліджував місцевість дроном перед виступом Трампа та мав при собі вибухівку.

Федеральне бюро розслідувань США під час аналізу ноутбука підозрюваного у замаху на кандидата в президенти Дональда Трампа виявило, що він шукав деталі вбивства ексочільника США Джона Кеннеді Про це інформує CNN, посилаючись на слова директора ФБР Крістофера Рея, передає УНН.

Деталі

Під час дослідження ноутбука підозрюваного, співробітники ФБР виявили, що 6 липня він шукав інформацію про те, як далеко був Лі Харві Освальд, коли застрелив тодішнього очільника США Джона Кеннеді в 1963 році.

Крім того, за дві години до виступу Трампа підозрюваний досліджував місцевість з допомогою безпілотника: він літав приблизно за 200 метрів від сцени. Дрон перебував у повітрі приблизно 11 хвилин, і на думку слідчих, підозрюваний дивився пряму трансляцію на своєму телефоні.

Крім того, у його машині виявили дві вибухівки, які він, ймовірно, не зміг підірвати через позицію ввімкнення/вимкнення приймачів.

У ФБР додали, що слідство вважає, що підозрюваний діяв самостійно і не мав спільників.

FOX News Media пропонує дебати між Трампом і Гарріс 17 вересня24.07.24, 22:32

Популярні

Новини по темі

На фронті відбулося 125 бойових зіткнень – Генштаб

 • 104915 переглядiв

У Дніпрі сталася стрілянина

 • 22032 переглядiв

FOX News Media пропонує дебати між Трампом і Гарріс 17 вересня

 • 35597 переглядiв

Україна програла Іраку у дебютному матчі на Олімпіаді

 • 20002 переглядiв