fakhivtsi-kndise-vstanovyly-shcho-rosiiany-pochaly-chastishe-vykorystovuvaty-rakety-z-kasetnymy-boiovymy-chastynamy-miniust

Фахівці КНДІСЕ встановили, що росіяни почали частіше використовувати ракети з касетними бойовими частинами - Мін'юст

 • 66811 переглядiв

У Мін'юсті повідомили, що фахівці КНДІСЕ встановили, що росіяни почали частіше використовувати ракети з касетними бойовими частинами.

Під час нещодавніх ударів по Україні росіяни застосували два типи ракет із касетними бойовими частинами. Про це на підставі висновків фахівців Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України повідомив в коментарі УНН заступник голови Мін’юсту Андрій Гайченко.

Деталі

"26 серпня були застосовані крилаті ракети з касетними бойовими частинами, а саме крилаті ракети повітряного базування Х-101 та крилаті ракети морського базування 3М "Калібр". До цього зс рф також застосовувалися авіаційні ракети Х-59 з касетними бойовими частинами", - повідомив Гайченко.

 Заступник міністра юстиції додав, що застосовувалися ракети з осколково-фугасними, проникаючої дії та подвійними бойовими частинами, та такими, що за дальністю дії можуть вражати визначені цілі у глибині території України.

Захар Подкидишев

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі