ukenru
ekssuddi-vishgorodskogo-raysudu-povidomleno-pro-pidozru

Екссудді Вишгородського райсуду повідомлено про підозру

 • 11416 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Колишній судді Вишгородського районного суду Київської області повідомлено про підозру у декларуванні недостовірної інформації. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП у Facebook.

"У понеділок, 27 січня 2020 року, прокурорами САП та детективами НАБУ повідомлено про підозру колишній судді Вишгородського районного суду Київської області у поданні суб’єктом декларування недостовірних відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування", - йдеться в повідомленні.

Так, слідством встановлено, що колишня служителька Феміди не вказала у деклараціях за 2016 - 2018 роки фінансові зобов’язання, що виникли у неї внаслідок отримання позики.

"А саме, екссуддя не зазначила у деклараціях за 2016 – 2017 роки відомостей на загальну суму понад 669 тис. гривень та за 2018 рік — на понад 659 тис. гривень", - зазначається в повідомленні.

Також дії колишньої судді кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації).

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд розпочав розгляд доказів за кримінальним провадженням, обвинуваченим у якому є екссуддя Голосіївського районного суду Києва.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП