eks-politseiskyi-zvynuvachuietsia-u-vymahanni-khabara-v-rozmiri-2000-dolariv-i-vytoku-konfidentsiinykh-danykh

Екс-поліцейський звинувачується у вимаганні хабара в розмірі 2000 доларів і витоку конфіденційних даних

 • 26906 переглядiв

Колишнього співробітника міліції в Сумській області звинуватили у вимаганні хабара в розмірі 2000 доларів за активізацію досудового розслідування і передачу конфіденційної інформації третім особам.

Колишнього поліцейського на Сумщині обвинувачують у вимаганні хабаря та передачі конфіденційної інформації третім особам. Про це повідомляє Прокуратура Сумщини, передає УНН.

Деталі

У Сумській обласній прокуратурі затвердили обвинувальний акт стосовно колишнього співробітника поліції, який вимагав хабар у розмірі 2 тисяч доларів США від потерпілої за активізацію досудового розслідування щодо пошкодження її автомобіля.

Старший слідчий Роменського райвідділу поліції обіцяв допомогти у призначенні судової експертизи та демонструвати матеріали кримінального провадження. Однак після отримання хабаря в сумі, яка була попередньо обумовлена, правоохоронця затримали "на гарячому" 24 січня 2024 року.

Додатково до отримання хабаря, слідчий також виконував несанкціоноване копіювання та передавання конфіденційної інформації, що зберігалася в державних інформаційних ресурсах, зацікавленим особам.

Наразі колишнього поліцейського вже звільнено.

Правоохоронці затримали на хабарі офіцера Військової служби правопорядку07.06.24, 17:27

Юлія Котвицька

Політика

Популярні

Новини по темі

У Харкові прогримів вибух

 • 26121 переглядiв

Авіаудар по Харкову: постраждали люди, зруйновано будівлі

 • 23600 переглядiв