dyrektor-fbr-postavyv-pid-sumniv-chy-buv-tramp-poranenyi-kuleiu-pid-chas-zamakhu

Директор ФБР поставив під сумнів, чи був Трамп поранений кулею під час замаху

 • 15158 переглядiв

Крістофер Рей поставив під сумнів, чи потрапила куля у вухо Трампа під час замаху в Пенсильванії. ФБР розслідує стрілянину як акт внутрішнього тероризму, мотиви нападника залишаються невідомими.

Директор ФБР Крістофер Рей поставив під сумнів, чи Дональд Трамп був поранений кулею під час замаху на його життя на політичному мітингу в Пенсильванії, пише УНН з посиланням на Daily Mail.

Деталі

Крістофер Рей інформував Конгрес про замах на Трампа в Батлері у середу, коли зробив цю заяву.

"Що стосується колишнього президента Трампа, є деяке питання про те, чи потрапила йому у вухо куля чи шрапнель", - сказав Рей.

"Я зараз не знаю, чи могла ця куля, окрім того, що завдала травми, впасти десь ще", - зазначив він.

"Бог був на моєму боці": Трамп розповів про замах - вперше і востаннє19.07.24, 13:04

У деяких початкових повідомленнях у день стрілянини, як зазначається, передбачалося, що Трамп міг бути поранений уламком скла, коли куля потрапила в телесуфлер. Проте теорія телесуфлера була спростована, коли фотографії показали, що після нападу обидва скляні екрани залишилися цілими.

Трамп прослухав свідчення Рея, у яких він також докладно розповів, як Крукс досліджував вбивство президента США Джона Кеннеді до стрілянини.

ФБР: підозрюваний у замаху на Трампа шукав інформацію про вбивство Кеннеді25.07.24, 00:28

ФБР розслідує стрілянину як акт внутрішнього тероризму.

"Ми не знаємо мотивів. Очевидно, це одне з центральних питань у нашому розслідуванні, і нас дуже засмучує те, що багато звичайних місць, де "плоди висять низько", які ми знаходимо, не дають суттєвих підказок щодо його мотивів", - сказав Рей.

Рей сказав, що Крукс використовував механічне обладнання на землі та вертикальні труби, щоб піднятися на дах приземкої виробничої будівлі, яка була в межах 135 метрів від сцени.

Він зробив вісім пострілів з рушниці типу AR, перш ніж його ліквідували.

Популярні

Новини по темі