ukenru
dva-inozemtsi-u-kiyevi-vkrali-seyf-z-groshima

Два іноземці у Києві вкрали сейф з грошима

 • 10014 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Поліція затримала у Києві двох іноземців, які викрали з квартири сейф з грошима. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у м.Києві, передає УНН.

"Правоохоронці встановили, що зловмисники приїхали у центр столиці. Залишивши автівки на вулиці, попрямували до елітного будинку на бульварі Лесі Українки. За допомогою магнітного ключа вони потрапили у під’їзд, а потім відчинили двері квартири на п’ятому поверсі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що чоловіки деякий час спостерігали за помешканням і знали про відсутність його власника. Вхідні двері відчинили швидко, а з оселі винесли сейф з грошима, документи господаря та зареєстровану на нього зброю.

Саме із викраденими речами, які зловмисники сховали у багажниках своїх автомобілів, правоохоронці їх відразу затримали. Це – громадяни іншої держави, 1977 та 1984 років народження.

У Mercedes-Benz старшого із чоловіків вилучили сейф із 200 тисячами гривень, документи потерпілого. В Opel молодшого співучасника оперативники знайшли травматичний пістолет, зареєстрований на хазяїна квартири.

За інформацією оперативників, 41-річний іноземець проживає в Україні понад три роки, ніде не працює. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його мешкання правоохоронці вилучили універсальні магнітні ключі та різноманітні відмички для замків. Його 34-річний спільник також останнім часом проживав у столиці та працював реалізатором.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловікам оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. У слідчих є підстави вважати, що співучасники причетні до аналогічних злочинів на території міста. В рамках розслідування кримінального провадження буде встановлена кількість злочинних епізодів підозрюваних.

Нагадаємо, українські інтернет-шахраї вкрали у громадянки США понад 1 млн доларів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП