ukenru
dubl-gromova-prinis-zori-desyatu-peremogu-v-sezoni-upl

Дубль Громова приніс "Зорі" десяту перемогу в сезоні УПЛ

 • 7210 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. У боротьбі за третє місце УПЛ в 26-му турі змагань зійшлася команда-господарка "Олександрія", а також луганська "Зоря". Про це інформує УНН з посиланням на сайт турніру.

Підопічні Вернидуба закинули супернику два "сухі" м’ячі, не отримавши у свої ворота жодного. Двічі забив Артем Громов (41 і 62 хвилини). Понад те: якби луганці реалізували принаймні третину своїх гольових моментів, рахунок міг бути вдвічі більшим на їхню користь. Гравцем матчу у складі господарів поля визнали їхнього воротаря Паньківа.

Якщо спробувати пояснити, за рахунок чого "Зоря" переграла "Олександрію", можна виокремити два чинники: перший – луганці діяли швидше, особливо в атаці, другий – гості вкрай вдало використовували низові розрізні передачі в нападі, які раз за разом заставали зненацька команду Шарана. В цьому компоненті футбольного мистецтва слід відзначити Леднєва та Хомченовського, які, поряд із автором дубля Громовим, стали героями нинішнього дня – 0:2.

Зазначимо, що для "Олександрії" це перша поразка за останні три матчі в УПЛ (до цього дві перемоги) – 47 очок і 3 місце, а у "Зорі" друга поспіль звитяга – 38 балів і 4 рядок.

Українські Національні Новини

Спорт