ukenru
dtp-na-zhitomirschini-prokuratura-oskarzhit-zapobizhniy-zakhid-vodiyu-vantazhivki

ДТП на Житомирщині: прокуратура оскаржить запобіжний захід водію вантажівки

 • 9420 переглядiв

ЖИТОМИР-КИЇВ. 22 серпня. УНН. Апеляційний суд Житомирської області завтра розгляне апеляційну скаргу на запобіжний захід у вигляді тримання з правом внесення застави для водія-іноземця вантажівки, за участі якої сталася ДТП з двома загиблими на трасі "Київ - Чоп". Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Житомирській області.

"Прокурор буде оскаржувати запобіжний захід і наполягатиме змінити його на тримання під вартою без права внесення застави", - зазначили в поліції.

Так, на завтра призначене засідання в Апеляційному суді Житомирської області.

Крім того, вчора підозрюваний вийшов під заставу, яка була внесена.

Нагадаємо, водія-іноземця фури, за участі якої на трасі "Київ-Чоп" сталася ДТП з двома загиблими, взяли під варту з правом внесення застави у розмірі 147 тисяч гривень. 

Як повідомляв УНН, 15 серпня на трасі "Київ-Чоп" вантажівка, протаранивши відбійник, вилетіла на зустрічну смугу руху, де зіткнулася з автомобілем "ВАЗ". Водій та пасажир легковика загинули на місці. Водій вантажівки з місця аварії втік, однак вже наступного дня сам прийшов до поліції.

51-річному чоловіку оголосили про підозру за ч. 3 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП