ukenru
donechchina-okupanti-za-dobu-vbili-3-lyudey-sche-4-poraneni

Донеччина: окупанти за добу вбили 3 людей, ще 4 поранені

 • 326020 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. Російські війська минулої доби обстріляли кілька населених пунктів Донецької області. Внаслідок атак троє цивільних загинули, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення голови Донецької ОВА Павла Кириленка в Telegram.

Цитата 

"За 18 грудня росіяни вбили 3 мирних жителів Донеччини: 2 у Бахмуті та 1 у Торському. Ще 4 людини в області дістали поранення", - написав він в Telegram. 

Деталі

Зазначається, що з початку повномасштабної війни через російську агресію в Донецькій області загинули 1268 осіб, ще 2757 цивільних отримали поранення. Ці цифри вказані без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі.

Доповнення

За 17 грудня росіяни вбили 1 мирного жителя Донецької області - у Часовому Яру. Ще 1 людина в області дістала поранення. 

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомляє, що зранку 17 грудня велика кількість російської техніки рухалася з росії через Маріуполь. За його словами, ще більша кількість техніки застрягла в заторах біля Маріуполя до перетину кордону біля Новоазовська. 

Українські Національні Новини

Війна