ukenru
do-likarni-cherez-otruyennya-potrapili-dvoye-vikhovantsiv-ditsadka-v-odesi

До лікарні через отруєння потрапили двоє вихованців дитсадка в Одесі

 • 9643 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Лікування у медичному закладі проходять двоє вихованців дитсадка в Одесі з діагнозом "гострий гастроентероколіт". Напередодні вихованці цього дошкільного закладу відчули недомагання. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в Одеській області, передає УНН.

"У медичному закладі проходять лікування двоє вихованців вказаного дитячого садка з діагнозом "гострий гастроентероколіт". Правоохоронці встановлюють обставини захворювання", - йдеться в повідомленні.

На теперішній час батьки до органів поліції із заявою не зверталися.

Відомості за цим фактом внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, під час моніторингу інтернет-мережі правоохоронці виявили публікацію про те, що в одному з дитсадків у Приморського районі Одеси отруїлися 50 дітей. Відомості зафіксували у встановленому законом порядку для перевірки інформації.

Водночас директор департаменту освіти та науки Одеської мерії Олена Буйневич у коментарі УНН повідомила, що минулими вихідними 16 вихованців одеського дитячого садка №135 відчули недомагання

Українські Національні Новини

Кримінал та НП