do-80-atak-schodnya-zaluzhniy-zayaviv-scho-okupanti-utrichi-zbilshili-intensivnist-boyovikh-diy-na-okremikh-dilyankakh-frontu

До 80 атак щодня: Залужний заявив, що окупанти утричі збільшили інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту

 • 300066 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Противник утричі збільшив інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту - до 80 атак щодня. Про це повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний під час розмови із Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі, передає УНН.

Цитата

"Обговорили ситуацію на фронті. Вона напружена, проте контрольована. Противник утричі збільшив інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту - до 80 атак щодня. Завдяки мужності та майстерності наших воїнів ми тримаємо оборону", - написав Залужний.

Додамо

Під час розмови ми також відзначили проблему ракетних атак росії та застосування ударних безпілотних літальних апаратів.

"Наші партнери розуміють необхідність постачання Україні систем протиракетної та протиповітряної оборони й докладають до цього значних зусиль.

Щиро вдячний їм за допомогу і підтримку", - резюмував Головнокомандувач ЗСУ.

Раніше

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 74 тис. осіб, 2734 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    25 тисяч іспанців вийшли на вулиці столиці через зростання цін

     • 254948 переглядiв

    росіяни нанесли 6 ракетних ударів по Покровську - ОП

     • 244238 переглядiв

    Олексія Чернишова призначили очільником "Нафтогазу"

     • 248158 переглядiв