ukenru
divchina-pide-pid-sud-za-zamovlennya-napadu-na-kolishnogo-z-pomsti

Дівчина піде під суд за замовлення нападу на колишнього з помсти

 • 14887 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. У Києві судитимуть дівчину за те, що з метою помсти замовила розбійний напад на колишнього хлопця. Про це УНН повідомили у пресслужбі прокуратури Києва.

"... завершено досудове розслідування відносно групи осіб за підозрою у вчиненні розбійного нападу на 26-річного киянина. Встановлено, що 20-річна дівчина з метою помсти своєму колишньому хлопцю підмовила двох знайомих вчинити на нього розбійний напад", - вказали у прокуратурі.

За даними відомства, увечері 15 січня 2020 року, підозрювана виманила потерпілого з квартири, а її знайомі в під’їзді напали на нього, нанесли численні тілесні ушкодження та, погрожуючи пістолетом, відібрали мобільний телефон.

Правоохоронцям вдалося встановити особи нападників. Одного з чоловіків взято під варту, дівчину поміщено під домашній арешт.

"Наразі обвинувальний акт стосовно вказаних осіб за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб) скеровано до суду для розгляду по суті", - йдеться у повідомленні.

За вчинене їм загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Матеріали стосовно ще одного нападника виділені в окреме провадження, досудове розслідування у якому триває.

Нагадаємо, чоловік з помсти підпалив будинок колишньої.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП