ukenru
ditinstvo-bez-viyni-kiyivskiy-kpk-ta-merezha-magaziniv-eva-provodit-spilnu-blagodiynu-aktsiyu

"Дитинство без війни": Київський КПК та мережа магазинів EVA проводить спільну благодійну акцію

 • 666090 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Київський картонно-паперовий комбінат разом з мережею магазинів EVA долучиться до благодійної акції "Дитинство без війни". Проєкт буде тривати два місяці - з листопада по грудень, розповіли у пресслужбі Київського КПК, передає УНН.

Цитата

"Київський КПК з початку війни надає благодійну допомогу волонтерам, госпіталям, обухівській та іншим громадам Київської області, які постраждали від війни. Ми також запровадили соціальний проект "Гофроліжка українцям" разом з "Новою поштою".

А тепер ми започатковуємо новий етап - даємо можливість легко долучитися до благодійності покупцям нашої продукції. Перший проект буде разом з мережею магазинів EVA в листопаді-грудні 2022 - ми проведемо спільну благодійну акцію: з кожної упаковки продукції ТМ Диво та Диво Premio, придбаної в мережі EVA, буде перераховано 1 грн до фонду "Дитинство без війни". Очікуємо залучити таким чином не менше 100 тис. гривень", - розповіли на комбінаті.

Нагадаємо

Логістична компанія “Нова пошта” та Київський картонно-паперовий комбінат з квітня співпрацюють у проекті “Гофроліжка для українців”. За цей час всім, хто потребував допомоги, безплатно доставили 1600 гофроліжок та 132 гофростільців.

Довідка

Київський картонно-паперовий комбінат працює в Обухові і є містоутворюючим підприємством, на якому наразі працює 2500 українців. ККПК здійснює експорт своєї продукції у 35 країн світу та має 148 мільйонів доларів обсягу товарної продукції.

Наразі Київський картонно-паперовий комбінат виробляє гофротару, литу тару, картон та паперові вироби, зокрема – відомий на всю Україну туалетний папір “Обухів-65”.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу