ukenru
ditina-potrapila-do-likarni-cherez-lodyanik-na-palichtsi

Дитина потрапила до лікарні через льодяник на паличці

 • 14294 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. В одному з сіл Вінницької області дитина проковтнула льодяник разом із паличкою. До лікарні вона потрапила без свідомості, але зараз прийшла до тями, і її стан покращився. Про це УНН повідомили у департаменті охорони здоров'я Вінницької облдержадміністрації.

Так, випадок стався 30 жовтня, коли дитина перебувала вдома. "Чупа-чупс" потрапив у дихальні шляхи, і дитина перестала дихати. Батьки відвезли її до лікарні.

"Дитина була певний час без свідомості, але потім прийшла до тями. Однак стан дитини був такий, який потребував консультацій обласних спеціалістів. Вчора, 1 листопада, вони виїхали в заклад (медзаклад, – ред.), оглянули дитину і забрали до обласної дитячої клінічної лікарні на подальше долікування й обстеження", – зазначили у департаменті.

Там додали, що наразі дитина перебуває у лікарні під спостереженням медиків. Її стан покращився, вона у свідомості та спілкується у межах свого віку.

Нагадаємо, в Одеській області через нещасний випадок загинув 11-ти місячний хлопчик. Попередньо, мати поралася по господарству, а дитина гралася поруч. На подвір’ї стояла велика каструля, наповнена водою. Жінка залишила хлопчика на декілька хвилин на самоті, а коли повернулася – знайшла його тіло в каструлі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП