ukenru
deputati-mayut-dva-tizhni-na-doopratsyuvannya-proektu-byudzhetu-2018-lutsenko

Депутати мають два тижні на доопрацювання проекту Бюджету-2018 - Луценко

 • 9019 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Народні депутати мають два тижня для доопрацювання проекту Бюджету України на 2018 рік до другого читання. Про це в кулуарах ВР повідомила Представник Президента у ВР, нардеп від фракції БПП Ірина Луценка, передає УНН з посиланням на прес-службу БПП.

«Є два тижні щодо опрацювання проекту бюджету на 2018 рік до другого читання. Частина – це фінансування армії, медицини. Ми внесли пропозиції щодо збільшення рентних платежів, щоб вони дали можливість збільшити дохідну частину бюджету, бо пропонуючи видатки депутати мають пропонувати дохідну частину.

Ми зберегли перехід коштів з спецфонду так званих конфіскованих коштів Януковича на фінансування сільської медицини. Ці кошти перейдуть на 2018 рік, це 10 млрд грн, 4 млрд грн на армію, Нацбезпеку, 4 млрд грн на сільську медицину», – сказала Луценко.

Вона також додала, що Уряду запропонували збільшити дохідну частину бюджету на суму коштів спецфонду.

«Залишок там 7,8 млрд грн дохідної частини. Ми запропонували Уряду зберегти показники доходів митниці по факту 2017 року. Ці кошти підуть на ремонт доріг. Сподіваюсь, ми на початку грудня вийдемо на розгляд бюджету в другому читанні», – додала Ірина Луценко.

Нагадаємо, 14 листопада, Верховна Рада ухвалила у першому читанні проект Бюджету 2018.

Українські Національні Новини

Політика