dbr-ne-viyavilo-porushen-u-diyakh-kolishnogo-ochilnika-sbu-bakanova-u-ramkakh-rozsliduvannya-spravi-kulinicha

ДБР не виявило порушень у діях ексочільника СБУ Баканова у межах розслідування справи Кулініча

 • 807296 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Державне бюро розслідувань не виявило кримінальних правопорушень у діях колишнього очільника Служби безпеки України Івана Баканова в межах розслідування справи колишнього начальника головного управління СБУ в АР Крим Олега Кулініча. Про це під час брифінгу повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап'ян, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Наразі в діях екскерівника Служби безпеки України (Івана Баканова - ред.) кримінальних правопорушень не виявлено, в контексті саме розслідуваних подій", - сказала вона.

Деталі

Своєю чергою, речник СБУ Артем Дехтяренко нагадав, що стосовно Баканова була проведена службова перевірка. Він додав, що її результати є засекреченими, тому розвідувальна служба "не може виставляти їх на широкий загал".

"Що стосується будь-яких інших контактів, у тому числі фігуранта, про якого ми говоримо сьогодні, Кулініча, то всі контакти були ретельно перевірені. Ця інформація була надана Державному бюро розслідувань", - підсумував він.

Нагадаємо

Державне бюро розслідувань повідомило, що завершило розслідування щодо держзради колишнього начальника головного управління СБУ в АР Крим Олега Кулініча.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Екснамісника Лаври Павла вперше допитали

     • 4187925 переглядiв