ukenru
chotiririchniy-malyuk-otruyivsya-benzinom-na-ternopilschini

Чотирирічний малюк отруївся бензином на Тернопільщині

 • 8948 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Дитина знайшла в підсобному приміщені пластикову пляшку з пальним та вирішила його скуштувати. Хлопчика направили на лікування до обласного центру, стан пацієнта стабільно важкий. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Тривожне повідомлення надійшло 28 травня до правоохоронців Шумського відділення поліції від чергового лікаря районної лікарні. Медик повідомив, що до закладу у важкому стані доправили малолітнього мешканця села Васьківці. Хлопчик отруївся.

"Працівники поліції з’ясували, що 4-річний малюк отруївся бензином. Дитина гралася на подвір’ї біля помешкання батьків і, знайшовши в підсобному приміщені пластикову пляшку з пальним, вирішила скуштувати невідомий напій. І хоч випив небагато, для гострого ентерального отруєння цього було достатньо. Пацієнта направили на лікування до обласного центру. Наразі його стан стабільно важкий, хлопчик не приходить до тями", - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру обліку злочинів. Слідчі встановлюють детальні обставини нещасного випадку.

Як повідомляв УНН 29 травня, внаслідок падіння з вікна на 4-му поверсі у Куп’янську загинула 5-річна дівчинка.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП