ukenru
cholovika-scho-zabiv-znayomogo-do-smerti-zatrimali-na-donechchini

Чоловіка, що забив знайомого до смерті, затримали на Донеччині

 • 5360 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті забив свого знайомого на Донеччині. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Донецької області.

До поліції найшло повідомлення від 22-річного жителя Бахмутського району, який розповів, що прийшовши ввечері додому, побачив на подвір’ї свого будинку труп незнайомого чоловіка. Правоохоронці встановили, що сам чоловік причетний до злочину.

В ході розслідування з'ясувалось, що 22-річний чоловік разом зі своїм батьком та ще одним знайомим розпивали спиртні напої. Згодом, коли гість вже йшов додому, хазяїну здалось, що той підозріло себе поводить. Взявши в руки сокиру, він прослідкував за гостем. Затриманий наздогнав чоловіка на подвір'ї і завдавав йому кілька ударів обухом, після чого залишив пораненого знайомого на землі та пішов по своїм справам.

Повернувшись додому, він спочатку вигадав версію, в якій виступав виключно свідком – чоловіком який тільки-но виявив труп та викликав правоохоронців.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП