cherhovyi-blef-rf-u-tspd-poiasnyly-chomu-rf-rizko-vidmovylas-vid-pohroz-yadernoiu-zbroieiu

Черговий блеф рф: у ЦПД пояснили, чому росія різко відмовилась від погроз ядерною зброєю

 • 14253 переглядiв

Попри внесення змін до ядерної доктрини у кремлі заявили, що не будуть застосовувати ядерну зброю у відповідь на дронові атаки по території рф. Це в черговий раз свідчить, що ядерні погрози - це російський блеф. Про це заявили у Центрі протидії дезінформації при РНБО, передає УНН.

Деталі

Аналітики вказують, на останню заяву речника кремля дмитра пєскова. Той у розмові з журналістами закликав "не апелювати надмірно до нової ядерної доктрини" та не пов'язувати її з так званою "сво". 

Таке трактування "червоних ліній" путіна подають у російських медіа як спробу "остудити гарячі ядерні голови". Характерно, що ця заява пролунала на тлі "ядерного екстазу" російських топпропагандистів, які вийшли далеко за межі здорового глузду у своїх погрозах країнам Заходу

- пояснюють аналітики ЦПД. 

Зазначається, що заява пєскова є спробою кремля дистанціюватися від неадекватних ядерних погроз.

Так кремль намагається не розгубити останні крихти "миротворчого" іміджу путіна, який неодноразово говорив про нібито "готовність до переговорів".

Зміна ядерної риторики є черговим доказом того, що москва блефує. У кремлі розуміють, що погрози не справляють на західну спільноту очікуваного ефекту

- переконані аналітики Центру. 

Нагадаємо

Речник володимира путіна дмитро пєсков заявив, що не варто часто апелювати до змін у ядерній доктрині рф. Він підкреслив, що масовані атаки дронів не є підставою для застосування ядерної зброї.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Міністр закордонних справ Андрій Сибіга завтра відвідає Польщу

     • 13674 переглядiв

    Трамп заявив про хороші відносини з Зеленським

     • 13186 переглядiв