cherez-vidsutnist-zvyazku-v-energodari-nemozhlivo-organizuvati-robotu-avariynoyi-brigadi-ta-zabezpechennya-zhittyediyalnosti-mista

Через відсутність зв’язку в Енергодарі неможливо організувати роботу аварійної бригади та забезпечення життєдіяльності міста

 • 146994 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Станом на ранок 6 березня в місті Енергодар (Запорізька область) у більшості громадян через відсутність зв’язку немає можливостей комунікації. Виникають складнощі з організацією роботи аварійної бригади. Немає зв’язку з соціальними службами. Про це повідомляє Енергодарський міський голова Дмитро Орлов, пише УНН.

Цитата

“Станом на ранок 6 березня ситуація в Енергодарі ускладнилась тим, що у більшості громадян через відсутність зв’язку немає можливостей комунікації. Тому у кого така можливість залишається - через сусідів, друзів, голів ОСББ інформуйте про важливі повідомлення від влади”, - наголошує голова.

Деталі

Орлов зазначає, наразі існують проблеми щодо господарського забезпечення життєдіяльності міста. Через відсутність нормальної комунікації з комунальними підприємствами є складнощі з налагодженням тепла в житлових будинках, хоча теплоносій на місто, нагадую, було подано.

Зараз практично неможливо організувати роботу аварійної бригади. Немає зв’язку з соціальними службами. Ми шукаємо варіанти вирішення цих проблем в тих межах, які нам об’єктивно доступні, додав голова.

Додамо

Запорізька АЕС ще досі перебуває під контролем військових сил Російської Федерації. У мережі знаходяться 2 енергоблоки Запорізької АЕС. Один блок у ремонті, інші - зупинені.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Маріуполі з 12:00 розпочнеться евакуація мирного населення

     • 140592 переглядiв