ukenru
cherez-strilyaninu-v-odeskogo-aktivista-zatrimali-dvokh-zlovmisnikiv

Через стрілянину в одеського активіста затримали двох зловмисників

 • 8841 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. В результаті стрілянини в активіста Сергія Стерненка в Одесі затримали двох зловмисників. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області.

"Сьогодні о 10:03 до спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сегедська в Одесі сталася стрілянина. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що поранення з травматичної зброї отримав 23-річний чоловік. Двох зловмисників наразі затримано", – проінформували в поліції.

Також встановлено і затримано автотранспорт, на якому рухалися зловмисники.

"На місце події працює посилена слідчо-оперативна група на чолі з керівником ГУНП – генералом Головіним. Зараз відомості про інцидент вносяться до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 КК України", – уточнили в поліції.

У свою чергу Д.Головін на свої сторінці у Facebook повідомив, що одного зловмисника затримали недалеко від місця скоєння злочину, а другого – за орієнтуванням.

"Також виявлено транспортний засіб, яким, імовірно, пересувалися злочинці. Наразі проводяться слідчі дії, вилучено відео з камер спостереження, працюємо зі свідками. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ", – написав він. 

Нагадаємо, на одеського екс-лідера "Правого сектора" Сергія Стерненка напали, вистріливши в потилицю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП