ukenru
cherez-slidchi-diyi-u-dnipri-perekriyut-rukh-na-novomu-mostu

Через слідчі дії у Дніпрі перекриють рух на Новому мосту

 • 13513 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. У Дніпрі завтра, 19 вересня, планують тимчасово перекрити рух Новим мостом у зв’язку із проведенням слідчих дій в рамках кримінального провадження за фактом розслідування смертельної ДТП. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, передає УНН.

"Щодо тимчасового перекриття руху Новим мостом у Дніпрі. 19 вересня з 13.00 до 15.00 у зв’язку із проведенням слідчих дій в рамках кримінального провадження за фактом розслідування смертельної дорожньо транспортної пригоди у м. Дніпро буде перекрито дві полоси руху по Новому мосту у напрямку з правого на лівий берег", - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент доручив оцінити якість робіт на Новому мосту у Дніпрі

Правоохоронці також попросили врахувати це при плануванні своїх поїздок.

Як повідомляв УНН, у Дніпрі посадовці міської ради та підприємства-підрядника підозрюються у розкраданні 29,5 млн грн бюджетних коштів під час здійснення ремонту Нового мосту.

Згодом посадовців міськради Дніпра, підозрюваних у привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів, було оголошено у розшук. Іншим фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Українські Національні Новини

Суспільство