ukenru
cherez-obstrili-boyovikiv-odin-viyskoviy-zaznav-oskolkovogo-poranennya

Через обстріли бойовиків один військовий зазнав осколкового поранення

 • 11999 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Протягом сьогоднішнього дня незаконні збройні формування здійснили 10 обстрілів позицій Об’єднаних сил на Донбасі, внаслідок чого один український військовий зазнав осколкового поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу Об’єднаних сил у Facebook, передає УНН.

"Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - зазначили у штабі.

Внаслідок обстрілів, за інформацією прес-центру, один військовий зазнав осколкового поранення.

Як розповіли у штабі, окупанти відкривали прицільний вогонь в основному з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил у районах населених пунктів Луганське, Залізне, Богданівка, Водяне, Лебединське та Широкине. Поряд із цим, ворог обстріляв захисників Лебединського із міномета калібром 120 мм.

Водночас, запевнили у штабі, ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 45 разів порушували режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП