cherez-nichnu-ataku-rf-na-volyni-zahorivsia-hazoprovid-na-prykarpatti-buly-znestrumlennia-minenerho

Через нічну атаку рф на Волині загорівся газопровід, на Прикарпатті були знеструмлення - Міненерго

 • 101170 переглядiв

На Волині внаслідок нічного обстрілу ворога через падіння уламків БПЛА загорівся газопровід, в результаті чого 74 споживачі залишилися без газопостачання, а в Івано-Франківській області через нічний ракетний обстріл було тимчасово відключено електропостачання, але воно було відновлено.

На Волині після нічної атаки внаслідок падіння уламків БПЛА загорівся газопровід, без газопостачання залишилися 74 споживачі. В Івано-Франківській області через нічну ракетну були знеструмлення, світло вже повернули.  Про це повідомили в суботу у Міненерго, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що у Волинській області сьогодні вночі в одному з населених пунктів внаслідок падіння уламків БПЛА загорівся будинок та газопровід. Без газопостачання залишилися 74 абоненти.

В Івано-Франківській області через нічну ракетну атаку, як повідомляється, вимикалась повітряна лінія обленерго, знеструмлювалися 16 абонентів – на ранок їх заживили. Без напруги залишається одна абонентська трансформаторна підстанція.

Через ворожі обстріли за добу знеструмлювалися понад 20 тисяч абонентів, вказали у Міненерго.

Нічний удар рф по енергетиці: серед атакованих - газовий об'єкт, розширення графіків відключень наразі не планується22.06.24, 10:19

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Умєров і Остін зустрінуться у вівторок у Пентагоні

     • 39809 переглядiв

    Окупанти просунулися на Донеччині – Deep State

     • 49819 переглядiв

    У Греції дозволили шестиденний робочий тиждень

     • 57315 переглядiв

    Новини по темі

    Зеленський призначив постпреда України при ОЗХЗ

     • 86066 переглядiв