ukenru
chas-diyati-ukrayino-u-kanevi-proveli-informatsiynu-zustrich-z-nagodi-startu-lokalnoyi-initsiativi

«Час діяти, Україно!»: у Каневі провели інформаційну зустріч з нагоди старту локальної ініціативи

 • 1073672 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. У Каневі, що на Черкащині, відбулася інформаційна зустріч, присвячена конкурсу локальних ініціатив у громадах «Час діяти, Україно!», який реалізується благодійним фондом «МХП-Громаді». Зустріч відбулася на території Канівського Центру первинної медико-санітарної допомоги, а саме в приміщенні, яке минулого року стало одним із переможців проєкту «Час діяти, Україно!», передає УНН.

Деталі

На початку зустрічі директорка благодійного фонду «МХП – Громаді» Тетяна Волочай щиро привітала голів громади, подякувала за небайдужість та співпрацю. Також, зазначила що голови громад своєю участю можуть вплинути на те, щоб у громадах жилося краще і комфортніше. А керівник національних проєктів благодійного фонду «МХП – Громаді» Володимир Панченко детально розповів присутнім про особливості цьогорічного конкурсу. Під час інформаційної зустрічі, учасникам представили деталі проектних заявок, а також моменти управління проектним циклом для полегшення розробки проєктів в цілому.

Додамо

4 травня за ініціативою “МХП-Громаді” розпочався новий сезон грантового конкурсу у громадах “Час діяти, Україно!” Загальний бюджет становить 7 млн грн, а розмір фінансування одного проєкту – до 100 000 гривень. Одна команда має змогу подати одну або більше проєктних заявок.

Географія конкурсу – 12 областей України: від Волинської до Дніпропетровської областей. Тематика проєктів, які можуть отримати фінансування – широка: від освітніх, медичних, інфраструктурних до ініціатив з реабілітації ветеранів та підтримки розвитку української культурної ідентичності.

У конкурсі можуть брати участь органи місцевого самоврядування, комунальні установи, освітні заклади, заклади охорони здоров’я, неурядові організації.

Проєктні пропозиції приймаються з 4 травня до 1 червня 2023 року. Заявки подаються на сайті конкурсу.

У разі виникнення питань щодо заповнення документів можна писати організаторам на пошту timetoact@mhp.com.ua

Попередньо результати конкурсу будуть оголошені 20 червня 2023 року.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу