byudzhet-vaktsinatsiya-i-lokdaun-tsogo-tizhnya-shmigal-zvituvatime-u-radi

Бюджет, вакцинація і локдаун: цього тижня Шмигаль звітуватиме у Раді

 • 13552 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Цього тижня під час години запитань до уряду, перед народними депутатами виступить прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Таке рішення було прийнято на засіданні погоджувальної ради у понеділок, передає кореспондент УНН.

"Громадяни України чекають від влади, тобто від уряду та парламенту України відповіді, чого чекати від локдауну, який заплановано урядом з 8 січня, і як з "карантином вихідного дня" з парламентом уряд знову не радився… Які будуть наслідки цього локдауну для країни, економіки, малого бізнесу, для найманих працівників та бюджетної сфери", - заявила під час виступу заступниця голови ВР Олена Кондратюк.

Також, з її слів, друге питання, яке хвилює громадян – це масова вакцинація від коронавірусу. Третє питання – чого чекати від Державного бюджету на 2021 рік.

"Я пропоную запросити і заслухати саме прем’єр-міністра у п’ятницю до нас на годину запитань до уряду з чіткими запитаннями стосовно запровадження локдауну, вакцинації і бюджету", - зазначила Кондратюк.

Пізніше спікер парламенту Дмитро Разумков поставив на голосування питання про запрошення прем’єр-міністра Дениса Шмигаля на годину запитань до уряду.

Нардепи підтримали дане рішення.

Нагадаємо, на нараді голів фракцій у голови Верховної Ради Дмитра Разумкова у понеділок, 14 грудня, обговорили порядок денний роботи парламенту. Попередньо, питання роботи НАЗК, Державного бюджету на 2021 рік і щодо спецстатусу Донбасу будуть проголосовані завтра, 15 грудня.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 106715 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 102958 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 100769 переглядiв

    Новини по темі

    Київська міськрада сьогодні розгляне бюджет столиці на 2021 рік

     • 11128 переглядiв

    Ожеледиця протримається до середини тижня - синоптики

     • 19489 переглядiв

    Рада завтра визначиться з розблокуванням роботи НАЗК

     • 12058 переглядiв

    Рада завтра розгляне Бюджет-2021

     • 13825 переглядiв