buntivnyi-misiats-zaka-snaidera-otrymaie-rozshyrenu-rezhysersku-versiiu

"Бунтівний місяць" Зака Снайдера отримає розширену режисерську версію

 • 131399 переглядiв

Режисер Зак Снайдер підтвердив, що його фільми "Бунтівний місяць" (Rebel Moon) отримають режисерські версії і скоро з'являться в прокаті, пише УНН з посиланням на NME.

Деталі

Снайдер 11 червня оголосив у соціальних мережах, що обидві режисерські версії з'являться на Netflix 2 серпня. Окрім розширених версій, до режисерських версій також включені нові назви: Розділ перший: Чаша крові (Chapter One: Chalice of Blood) і Розділ другий: Прокляття прощення (Chapter Two: Curse of Forgiveness), пише видання.

Режисерські версії були описані як "злісно сексуальніші, кривавіші" версії існуючих фільмів. Раніше Снайдер повідомив, що режисерські версії матимуть рейтинг R, значно довші і набагато сильніше відрізнятимуться від версій PG. "Це на цілу годину довше. Це не просто трохи інше або трохи більше. Є великі фрагменти фільму, які відрізняються один від одного", - вказував він.

"Це був перший раз, коли я зміг зняти фільм і спланувати його", - сказав Снайдер. 

Доповнення

Акторський склад "Бунтівного місяця" очолює Софія Бутелла в ролі грізного воїна Кори, а також Чарлі Ганнем, Мішель Гьюсман, Джимон Хонсу, Дуна Бе, Рей Фішер, Клеопатра Коулман, Джена Мелоун, Ед Скрейн, Фра Фі та Ентоні Гопкінс.

Юлія Шрамко

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    На Донеччині підліток потонув у ставку

     • 11606 переглядiв

    росіяни обстріляли Чернігівщину з мінометів: 13 вибухів

     • 26233 переглядiв