brytanska-rozvidka-otsinyla-podii-na-fronti-protiahom-ostannoho-tyzhnia

Британська розвідка оцінила події на фронті протягом останнього тижня

 • 23005 переглядiв

Британська розвідка повідомляє, що лінія фронту в Україні практично не змінилася з мінімальним просуванням росіян на деяких ділянках.

Британська розвідка оцінила ситуацію на фронті, як переважно статичну, або з незначним локальним просуванням ворога. Про це йдеться у новому звіті Міноборони Британії, основаному на розвідданих, передає УНН.

Протягом останнього тижня наземні бої продовжували характеризуватися або статичною лінією фронту, або дуже поступовим локальним російським просуванням у ключових секторах

- йдеться в повідомленні Міноборони Британії. 

Деталі

Як повідомляється, поблизу Куп'янська, росіяни продовжують вести широкомасштабну, але безрезультатну наступальну операцію.

На півночі Донеччини Україна зберегла стабільну лінію фронту перед "обличчям невеликих російських атак" навколо Бахмута.

Водночас в Авдіївці все ще тривають серйозні бойові дії. В Мінобороні Британії зазначають, що окупанти наприкінці грудня закріпились у районі Мар'їнки, завдяки чому, після дев’яти років боїв у цьому районі, вони дещо просунулися до західного краю міста.

Також на півдні України загарбники, ймовірно, досягли мінімального прогресу в новій спробі вибити український плацдарм на східному березі Дніпра в районі села Кринки.

Окупанти намагаються штурмувати позиції Сил оборони в напрямку Часового Яру, важливих успіхів немає - Фітьо 05.01.24, 13:48

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вранці на Хмельниччині збили три "шахеди"

     • 24262 переглядiв