ukenru
bpp-samarskiy-pered-vbivstvom-protidiyav-nezakonniy-diyalnosti-u-miskiy-vladi

БПП: Самарський перед вбивством протидіяв незаконній діяльності у міській владі

 • 14847 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Діяльність депутата Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського, якого напередодні убили, протягом останнього часу була пов'язана із протистоянням незаконній діяльності представників "Опозиційного блоку" у міській владі. Про це йдеться в оприлюдненій у п'ятницю заяві партії БПП, передає УНН.

У політсилі вказали, що обурені жорстоким убивством Сергія Самарського.

"Сергій Самарський завжди займав активну проукраїнську позицію, боровся проти засилля "регіоналів" на Луганщині, був єдиним представником проєвропейського демократичного табору у попередньому скликанні Сєвєродонецької міської ради. Його політична та журналістська діяльність протягом останнього часу була пов’язана із протистоянням незаконній діяльності представників "Опозиційного блоку" у міській владі", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднено фото з місця вбивства депутата у Сєвєродонецьку

У політсилі виступили з вимогою до правоохоронців щодо "якнайшвидшого розслідування цієї страшної трагедії і покарання злочинців" і пообіцяли докласти усіх зусиль для розкриття цього злочину та покарання винних.

Нагадаємо, у ніч на 3 листопада вбили депутата Сєвєродонецької міськради С.Самарського. За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Поліція назвала три версії вбивства депутата від БПП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП