ukenru
boyoviki-vikrali-32-lyudini-iz-zaliznichnoyi-stantsiyi-na-pivdni-nigeriyi

Бойовики викрали 32 людини із залізничної станції на півдні Нігерії

 • 505707 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. В південному нігерійському штаті Едо, озброєні автоматами АК-47 бойовики, викрали 32 особи з залізничного вокзалу, також кілька людей зазнали поранень. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

У заяві поліції йдеться, що озброєні пастухи напали на станцію Том Ікімі, коли пасажири чекали на потяг до Варрі, нафтового вузла в сусідньому штаті Дельта. Станція знаходиться приблизно за 111 км на північний схід від столиці штату міста Беніну і неподалік від кордону зі штатом Анамбра.

За повідомленням поліції, під час нападу було поранено кількох людей, які перебували на вокзалі.

Комісар з питань інформації штату Едо Кріс Оса Нехіхаре повідомив, що було викрадено 32 людини, "хоча один з них вже встиг втекти".

Цитата

"Наразі співробітники служби безпеки, які складаються з військових та поліції, а також людей з мережі лінчувальників та мисливців, активізують пошуково-рятувальні операції в розумному радіусі для порятунку жертв викрадення", - зазначив Нехікхаре.

Нагадаємо 

Щонайменше 14 учасників популярного в Нігерії карнавалу байкерів загинули. Під час святкування у натовп врізався автомобіль, врізався автомобіль. Багато людей отримали травми.

Українські Національні Новини

Новини Світу