boyoviki-na-donbasi-5-raziv-porushili-rezhim-tishi

Бойовики на Донбасі 5 разів порушили "режим тиші"

 • 8204 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Протягом доби, у період з 00.00 до 18.00, бойовики п'ять разів обстріляли позиції наших військ, передає УНН із посиланням на прес-центр ООС.

Як повідомили у прес-центрі, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Новотошківське; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів в районі хутіра Вільний.

"Також позиції наших військ були обстріляні в районі селища Зайцеве та з автоматичних гранатометів поблизу населеного пункту Луганське", - йдеться у повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці обстріляли позиції українських військових з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі населеного пункту Павлопіль, йдеться у повідомленні.

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових, повідомили у прес-центрі.

Нагадаємо, 2 лютого бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню. 1 раз противник застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Бойовики на Донбасі 5 разів порушили "режим тиші"

     • 8204 переглядiв

    Неподалік Львова через ДТП заблокована траса Київ-Чоп

     • 14267 переглядiв

    Порошенко подав документи у ЦВК

     • 20016 переглядiв

    Порошенко подав документи у ЦВК

     • 10248 переглядiв