ukenru
bilshe-1700-zrazkiv-ozbroyennya-postavleno-zsu-z-derzhpidpriyemstv-u-tsomu-rotsi

Більше 1700 зразків озброєння поставлено ЗСУ з держпідприємств у цьому році

 • 12832 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Понад 1700 зразків озброєння та військової техніки закуплено та поставлено для Збройних Сил з держпідприємств у 2017 році. Про це під час брифінгу перед початком прямої урядової телефонної лінії повідомив тимчасово виконуючий обов’язки Державного секретаря Міністерства оборони України Володимир Говор, передає УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Цього року для Збройних Сил України закуплено та поставлено з державних підприємств понад 26,5 тисячі одиниць боєприпасів різного призначення та 1736 зразків озброєння та військової техніки. Серед них — модернізована та нова авіаційна, броньована, радіолокаційна, автомобільна та інженерна техніка, артилерійські системи тощо," - повідомив Говор. 

Також на озброєння Збройних Сил України прийнято 18 зразків озброєння та військової техніки.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома кількість балістичних ракет на озброєнні ЗС РФ

Крім того, триває робота з ремонту та відновлення озброєння та військової техніки. "З початку року силами і засобами ремонтно-відновлювальних підрозділів Збройних Сил України повернуто до строю близько 11 тисяч одиниць озброєння та військової техніки, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки Державного секретаря.

Державні підприємства оборонно-промислового комплексу відновили близько 700 одиниць ОВТ.

Українські Національні Новини

Політика