ukenru
bili-molotkami-po-golovi-v-tsentri-chernivtsiv-napali-na-aktivista

Били молотками по голові: в центрі Чернівців напали на активіста

 • 25155 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. У центрі Чернівців молотками побили координатора ГО "Стоп корупції" Миколи Петіченко. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Бочкала, передає УНН.

"Скоєно напад на координатора ГО "Стоп корупції" в Чернівецькій області Миколу Петіченка. Хоча це я м'яко формулюю. Схоже на замах. Били молотками по голові. Мітили в скроню. Зовсім трохи промахнулися ... Це сталося вчора ввечері. У центрі Чернівців. Нападників було двоє. Коля банально вийшов з магазину. Тварюки вискочили з машини. Стали бити і потім зникли. Зараз Микола в лікарні. Ноги і руки перебиті", - написав Бочкала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція відкрила провадження за фактом нападу на жінок в Ужгороді

За його словами, те, що сталося Петіченко однозначно пов'язує зі своєю громадською діяльністю. Кілька місяців тому, зазначив Бочкала, була зламана електронна пошта Петіченка - з ящика були видалені документи і фотографії, що компрометують заступника прокурора області. Також Микола активно співпрацює з DNA (румунським НАБУ) по боротьбі з контрабандою лісу і сигарет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземці в Києві напали на таксиста з ножем і викрали його автомобіль

"Це виклик не тільки нашій громадській організації, але і всій журналістській спільноті. Всім громадським активістам ... Оголошуємо безстроковий протест з усіма наслідками, що випливають доти поки винні не понесуть покарання", - наголосив Бочкала.

Українські Національні Новини

Суспільство