bayden-priznachit-dzheffa-ziyentsa-golovoyu-administratsiyi-washington-post

Байден призначить Джеффа Зієнтса головою адміністрації - Washington Post

 • 1166574 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Президент США Джо Байден призначить головою своєї адміністрації Джеффа Зієнтса, колишнього координатора Білого дому з політики щодо пандемії, повідомила в неділю газета Washington Post з посиланням на чотирьох людей, знайомих із рішенням, пише УНН.

Деталі

Рон Клейн, нинішній глава адміністрації Байдена, планує залишити свою посаду найближчими тижнями, повідомили Reuters джерела, знайомі з цим питанням.

Зієнтс обіймав посаду координатора Білого дому по COVID з початку роботи адміністрації Байдена на початку 2021 року до квітня минулого року. Йому приписують нагляд та реалізацію зусиль Байдена щодо вакцинації американців, але він також зіткнувся з критикою за те, що адміністрація заздалегідь не зробила достатньо для збільшення можливостей тестування.

Зієнтс працював радником з економічних питань в адміністрації президента Барака Обами, в якій Байден обіймав посаду віце-президента.

Додамо

Байден вступає в новий і складний період свого президентства: республіканці вже розпочали серію розслідувань щодо адміністрації та ділових операцій сина президента. Генеральний прокурор Меррік Гарланд призначив спеціального радника для розслідування поводження із секретними документами, знайденими в особистому офісі Байдена та в будинку в Вілмінгтоні, штат Делавер. І Байден готується подати заявку на переобрання 2024 року.

У міру того, як Байден нарощує свою політичну активність, деякі демократи заявили, що очікують зміни структури ролі глави адміністрації.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Грецька поліція не знайшла бомби на рейсі Ryanair з Польщі

     • 998391 переглядiв