batko-nurmagomedova-pro-biyku-pislya-boyu-z-makgregorom-sina-sprovokuvali

Батько Нурмагомедова про бійку після бою з Макгрегором: сина спровокували

 • 13103 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Один з членів команди ірландського бійця Конора Макгрегора ображав росіянина Хабіба Нурмагомедова під час поєдинку, тим самим провокуючи його. Про це повідомив батько і тренер Нурмагомедова Абдулманап Нурмагомедов, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Тренер з команди Макгрегора постійно викладав фотографію, що у руці Хабіба вино, випиває, розливає, у такому кольорі представляв його. Він ображав нашу сім'ю, наші цінності, нашу релігію. Я Хабіба просив нікого не чіпати, ні з ким не зв'язуватися, у тебе є суперник, сконцентруйся на ньому і все. Коли Хабіб схопив задушливим прийомом Макгрегора, глянув на тренерський штаб, та людина почала його ображати, і потім Хабіб перелетів через октагон, це неприпустимо, небажано", - сказав Нурмагомедов-старший.

У неділю Нурмагомедов здобув перемогу над Макгрегором на турнірі Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) 229 в Лас-Вегасі і захистив титул чемпіона у легкій вазі. Після бою сталася бійка між представниками обох команд, включаючи самого Нурмагомедова. Одним із затриманих поліцією став член команди Нурмагомедова Еседулла Еміргаєв. Пізніше поліція відпустила затриманих.

Нагадаємо, очільник UFC Дейна Вайт після інциденту повідомив, що Нурмагомедов може бути позбавлений чемпіонського пояса, а також, що росіянин не отримає гонорар за бій у 2 млн доларів до кінця розслідування того, що сталося.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві п'яний таксист влетів в електроопору: загинув пасажир

     • 10471 переглядiв

    Повінь на Шрі-Ланці: постраждали понад 10 тис. осіб

     • 10806 переглядiв

    МЗС: санкції проти Росії в ПАРЄ мають залишатися

     • 4848 переглядiв

    Путін звільнив спецпредставника щодо торгівлі з Україною

     • 8207 переглядiв

    Суд обрав запобіжні заходи 19 нападникам на депутата Київради

     • 20477 переглядiв

    На Одещині депутату підірвали автомобіль

     • 10671 переглядiв

    Генпрокурор: підозра нардепу Колєснікову фактично готова

     • 8571 переглядiв