balukh-z-koloniyi-napisav-lista-ukrayinskiy-aktivisttsi-z-latviyi

Балух з колонії написав листа українській активістці з Латвії

 • 11496 переглядiв

"Не стану кривити душею, дійсно останнім часом з витримкою є відчутні проблеми. Але, Хвала Богу, до катастрофи справа поки не дійшла, і не в останню чергу завдяки вашим листам", - написав Балух.

Він подякував активістці за теплоту, турботу і незгасний оптимізм, яким вона заряджає всіх політв'язнів в очікуванні зустрічі з Батьківщиною і родиною.

"І за маму Вам величезне спасибі - дуже сподіваюся, що залучена "в процес з вишиванками" вона з куди меншою гостротою і болем переживає нашу розлуку", - написав Балух.

У кінці листа український політв’язень передав всім побратимам-бранцям міцне рукостискання, слова солідарності і віри в торжество справедливості і добра.

Нагадаємо, Кримська правозахисна група закликає підтримати українського політв’язня Володимира Балуха, який перебуває в російській колонії.

Як повідомляв УНН, стан Балуха погіршився, болять нирки, посилилися набряки. У посольстві США в Україні висловили стурбованість через повідомлення про погіршення стану здоров’я українських політв’язнів Володимира Балуха та Едема Бекірова.

ФСБ Росії затримала Володимира Балуха 8 грудня 2016 року. Співробітники ФСБ стверджували, що знайшли на горищі його будинку 90 патронів і кілька тротилових шашок. Захист Балуха і правозахисники стверджують, що він став жертвою репресій за свою проукраїнську позицію, прапора України, який був на подвір'ї його будинку.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Синоптики дали прогноз на завтра

     • 33506 переглядiв

    У Карпатах загроза сходження селів

     • 14306 переглядiв

    На Донбасі загинув український військовослужбовець

     • 14936 переглядiв

    ЗМІ: у курятині відомої марки виявлено сальмонелу

     • 43986 переглядiв

    Українка погодилась вийти заміж за іноземця за 400 доларів

     • 13414 переглядiв