balukh-poskarzhivsya-na-kholod-i-nedoyidannya

Балух поскаржився на холод і недоїдання

 • 10635 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Український політв'язень Володимир Балух написав листа активістці Юлії Лоренс, в якому поскаржився на важкі умови утримання в колонії. Про це повідомляє Кримська правозахисна група, передає УНН.

"Що стосується подорожі без теплих речей, то це виявилося куди більш комфортним, ніж перебування в самій колонії. Ніколи раніше не доводилося переживати такий концентрації відчуття холоду на одиницю прожитого (проіснувавшого) часу", - написав Балух.

Володимир також повідомив, що його постійно тримають у ШІЗО.

"Мене тут вже 3 тижні тримають у ШІЗО, і якщо спочатку хоч була можливість хоч якось нагріти окрему ділянку тіла, що переплівшись з трубою опалення в камері, то з 16-го числа опалення відключили... Як для теплолюбного жителя півдня, який до того ж останні півтора місяці харчується виключно хлібом (харчуватися з передач в ШІЗО "заборонено" їх ПВР), це випробування, доповім Вам, не з легких навіть вночі... ", - написав Володимир у своєму листі, який датовано 25 квітня.

Раніше УНН повідомляв, що політв'язень Балух написав лист українцям.

Нагадаємо, ФСБ Росії затримала Володимира Балуха 8 грудня 2016 року. Співробітники ФСБ стверджували, що знайшли на горищі його будинку 90 патронів і кілька тротилових шашок. Захист Балуха і правозахисники стверджують, що він став жертвою репресій за свою проукраїнську позицію, прапора України, який знаходився на подвір'ї його будинку.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Балух поскаржився на холод і недоїдання

     • 10635 переглядiв

    НБУ дав прогноз світових цін на газ та нафту

     • 21594 переглядiв

    Дата проведення інавгурації стане відомою 14 травня

     • 13898 переглядiв

    Жінка з сином побили поліцейського

     • 12432 переглядiв

    У Росії в аварії загинули два коміка

     • 18176 переглядiв