baiden-rozpoviv-shcho-mozhe-zmusyty-yoho-vyity-z-prezydentskykh-perehoniv

Байден розповів, що може змусити його вийти з президентських перегонів

 • 13440 переглядiв

Президент США Джо Байден розкрив єдине, що, за його словами, могло б змусити його вийти з президентських перегонів 2024 року.

Президент США Джо Байден розкрив єдине, що, за його словами, могло б змусити його вийти з президентських перегонів 2024 року - якщо лікар скаже йому, що він має справу з серйозною медичною проблемою. Про це він сказав в інтерв'ю BET News, уривки якого поширило CBS News, пише УНН.

Деталі

"Якби у мене виникло якесь захворювання, якби хтось, лікарі прийшли і сказали, що у вас ця проблема, та проблема", - сказав Байден.

"Але я припустився серйозної помилки у дебатах загалом, і, послухайте, коли я спочатку балотувався, ви, можливо, пам'ятаєте, я сказав, що буду перехідним кандидатом. Я думав, що можу відійти від цього, передати це комусь іншому. Але я не очікував, що все стане настільки, настільки, настільки розділеним", - зазначив він.

"Відверто кажучи, я думаю, що єдине, що приносить вік, це трохи мудрості. І я думаю, що продемонстрував, що знаю, як досягти успіху в країні, попри те, що нам говорили, що ми не можемо досягти цього, але ще багато чого належить зробити, і я не хочу від цього відмовлятися", - додав Байден.

Байден заявив, що готовий до других дебатів з Трампом і вони заплановані на вересень16.07.24, 10:42

Популярні

Новини по темі

Ексрозвідник Червінський вийшов під заставу

 • 107602 переглядiв