ukenru
baiden-pidpysav-zakonoproekt-pro-biudzhet-na-12-tryliona-dolariv

Байден підписав законопроєкт про бюджет на 1,2 трильйона доларів

 • 111291 переглядiв

Президент США Джо Байден підписав законопроект на суму 1,2 трильйона доларів, закликавши Конгрес ухвалити додаткове двопартійне законодавство щодо національної безпеки та охорони кордонів.

Діючий президент США підписав законопроєкт щодо фінансування уряду на 1,2 трильйона доларів. Про це повідомляє Білий дім, передає УНН.

Деталі

Президент Америки Джо Байден підписав бюджет обсягом 1,2 трильйона доларів, закликаючи Конгрес ухвалити двопартійний закон про додаткове фінансування.

Ця угода є компромісом, тобто жодна сторона не отримала всього, чого хотіла. Але вона відкидає екстремальні скорочення від республіканців у Палаті представників і розширює доступ до догляду за дітьми, інвестує в дослідження раку, фінансує психіатричне лікування та лікування наркоманів, просуває американське лідерство за кордоном і надає ресурси для забезпечення безпеки кордону, за включення якого моя адміністрація успішно боролася

– заявив Джо Байден.

Проте, за словами Байдена, робота Конгресу ще не завершена. Палата повинна прийняти двопартійний документ про національну безпеку, а також ухвалити двопартійну угоду про безпеку кордону, яка є найжорсткішою та найсправедливішою реформою за останні десятиліття. Американський президент вважає, що ці кроки необхідні для забезпечення політики та фінансування, які гарантують безпеку кордону Сполучених Штатів.

Нагадаємо

Раніше з метою уникнення шатдауну уряду Сенат США прийняв законопроект про виділення фінансування уряду у розмірі 1,2 трильйона доларів

Сенат США схвалив законопроєкт щодо фінансування уряду на 1,2 трлн доларів 23.03.24, 12:51 • [views_0]