ukenru
avs-news-skripalya-mogli-otruyiti-cherez-ventilyatsiyu-avto

АВС News: Скрипаля могли отруїти через вентиляцію авто

 • 21756 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля могли отруїти через вентиляційну систему його машини. Про це повідомляє американський телеканал АВС News з посиланням на джерела серед розвідників, передає УНН.

“Британія тепер має більш чітке уявлення про те, як здійснили напад. Вважається, що токсин використали у порошкоподібній формі, і що його розпилили через вентиляцію BMW Скрипаля”, —передає телеканал слова співрозмовників.

Троє чиновників розвідки також розповіли АВС, що у Солсбері, де отруїли Скрипаля, постраждали ще 38 людей. Більшість з отруєних зазнали мінімальних симптомів на відміну від Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, які перебувають у критичному стані в госпіталі Британії.

Як повідомляв УНН, глава британського МЗС Борис Джонсон вважає марними прийняті Росією заходи у відповідь на висилку російських дипломатів з Великої Британії і звинувачення Лондона на адресу Москви у зв'язку зі справою екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля.

Нагадаємо, 4 березня екс-полковник запасу ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені в непритомному стані з отруєнням невідомою речовиною на лавці в торговому центрі в британському місті Солсбері.

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що С.Скрипаль і його дочку отруїли нервово-паралітичним речовиною, розробленою в Росії.

Українські Національні Новини

Новини Світу