aviatsiya-zsu-zavdala-14-udariv-po-rayonakh-zoseredzhennya-rosiyan-genshtab-2

Авіація ЗСУ завдала 14 ударів по районах зосередження росіян - Генштаб

 • 676401 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Авіація ЗСУ за добу завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата 

"Авіація Сил оборони за добу завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Крім того, знищено 9 ворожих БпЛА різних типів.

А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 11 пунктів управління, 19 районів зосередження живої сили, 1 склад боєприпасів, 1 склад пально-мастильних матеріалів, 9 артилерійських підрозділів на вогневій позиції, 1 засіб протиповітряної оборони та ще 2 важливих цілі противника", - йдеться у повідомленні. 

Доповнення

Протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних ударів, зокрема по містах Слов'янськ, Костянтинівка та Запоріжжя. Крім того зафіксовано 59 ворожих авіаційних ударів та 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Постраждали мирні люди, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура, зазначають у Генштабі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ISW: в міноборони росії відмовились від оточення українських сил у Бахмуті

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Франція вимагає суду над Саркозі через фінансування Лівії

     • 969125 переглядiв

    Через кризу народжуваності в Італії скоротять шкільні класи

     • 1167881 переглядiв

    Вперше за 7 років: співачка Beyonce вирушила у сольний тур

     • 1809806 переглядiв