armiia-rf-vrantsi-vdaryla-po-khersonshchyni-5-postrazhdalykh-sered-nykh-inozemets

Армія рф вранці вдарила по Херсонщині: 5 постраждалих, серед них іноземець

 • 27128 переглядiв

Російські війська завдали ударів по трьох населених пунктах Херсонської області. Внаслідок обстрілів постраждали 5 цивільних, включаючи іноземця, а в Херсоні загинула 25-річна жінка.

Російські війська сьогодні вранці завдали удари по трьох населених пунктах Херсонської області, постраждали 5 людей, серед них - іноземець, повідомили у вівторок в Офісі Генпрокурора, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, вранці 13 серпня у Херсонській області окупанти обстріляли Зимівник, Садове та Тягинку. "П'ятеро цивільних отримали травми та поранення, серед них іноземець", - повідомили у прокуратурі у соцмережах.

Ввечері 12 серпня і вночі російські військові, як вказано, обстрілювали житлові райони Херсона. Ворог застосував артилерійську зброю та дрони.

Повідомляється, що внаслідок обстрілів від отриманих поранень у лікарні померла 25-річна жінка. Її малолітній доньці медики діагностували гостру реакцію на стрес.

До медзакладу доставили ще двох постраждалих - 35-річну жінку та 61-річного чоловіка. Окрім того, під обстріл потрапили 70-річна жінка та 7-річна дівчинка. Їм також діагностували гостру реакцію на стрес.

В Антонівці через скидання вибухівки з БПЛА поранення, як вказано, отримав 70-річний чоловік.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

На Херсонщині росіяни поцілили у "швидку", є загиблий, серед 17 поранених двоє дітей13.08.24, 09:10

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 13 серпня: долар та євро відновили ріст

 • 24208 переглядiв

Маск запропонував допомогти Трампу в разі переобрання

 • 17421 переглядiв