armiia-rf-vnochi-vdaryla-po-zaporizhzhiu-troma-raketamy-iskander-m-yevlash

Армія рф вночі вдарила по Запоріжжю трьома ракетами "Іскандер-М" - Євлаш

 • 34575 переглядiв

У ніч на 14 червня війська рф завдали удару по території України з використанням "шахедів", крилатих та балістичних ракет, із яких - 3 ракети "Іскандер-М" було застосовано по Запоріжжю.

У ніч на 14 червня війська рф завдали удару по території України з використанням "шахедів", крилатих та балістичних ракет, із яких - 3 ракети "Іскандер-М" було застосовано по Запоріжжю. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передає УНН.

Деталі

"Противник розпочав цієї ночі свою повітряну атаку близько 23 години, запустив свої БПЛА типу "щахед". Загалом їх було 17, всі 17 були знищені нашими Силами оборони України. Також застосував й інші типи озброєння, зокрема балістичні ракети типу "Іскандер-М" по Запоріжжю, а саме 3 ракети використав ворог з території тимчасово окупованого Криму. Також, пізніше, близько 3 години ночі з саратовської області ворог здійснив застосування своєї стратегічної авіації, а саме – літаки Ту-95МС та випустив 10 крилатих ракет. Зайшли вони в повітряний простір України з території Сумської області й здебільшого прямували на Західну Україну", – сказав Євлаш.

Він зазначив, що окупанти традиційно вже цілили по об'єктах критичної та військової інфраструктури.

Також Євлаш прокоментував ранкову повітряну тривогу.

"Близько 6 ранку противник здійснив пуски аеробалістичної ракети Х-47 "Кинжал" з пускових рубежів тамбовської області. Власне, ця ціль була досить швидкою, рухалася дуже швидко. Зайшла вона з півночі України та попрямувала до Хмельниччини, де не досягла своєї цілі", – додав Євлаш.

Нагадаємо

У ніч на 14 червня збили 7 ракет і 17 ударних дронів.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Дністрі третю добу шукають підлітка

     • 13456 переглядiв