ukenru
apelyatsiyna-skarga-vid-tsvk-schodo-reyestratsiyi-onischenka-sche-ne-nadiyshla-do-sudu

Апеляційна скарга від ЦВК щодо реєстрації Онищенка ще не надійшла до суду

 • 15731 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. До Шостого апеляційного суду ще не надійшла апеляційна скарга від ЦВК щодо скасування постанови про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Олександра Онищенка. Про це журналісту УНН повідомили в прес-службі Шостого апеляційного адміністративного суду.

"До (Шостого апеляційного суду – ред.) ще не надходила апеляційна скарга від Центральної виборчої комісії (про скасування постанови про відмову в реєстрації кандидата в народні депутати України Онищенка –ред.)", - сказали в прес-службі.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія подала апеляційну скаргу на рішення Шостого апеляційного адміністративного суду щодо скасування постанови про відмову в реєстрації кандидата у народні депутати України Олександра Онищенка.

Як повідомляв УНН, 15 червня Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидата у народні депутати Онищенка оскільки, зокрема, ним “не дотримано вимоги Конституції України та виборчого закону щодо проживання в Україні протягом останніх пʼяти років на день проведення позачергових виборів народних депутатів України”.

Українські Національні Новини

Політика