ukenru
amerikanski-spetssluzhbi-vivchayut-mozhlivi-zvyazki-mizh-rf-ta-komandoyu-d-trampa-zmi

Американські спецслужби вивчають можливі зв’язки між РФ та командою Д.Трампа - ЗМІ

 • 15188 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Американські правоохоронні органи і спецслужби вивчають перехоплені по каналах зв'язку дані фінансових операцій в рамках розслідування справи про існування зв'язку між російськими офіційними особами і сподвижниками обраного президента США Дональда Трампа, передає УНН з посиланням на The New York Times.

Зазначається, що розвідка дійшла висновку, що деякі з минулих і нинішніх радників обраного президента мали зв'язки з Росією.

Зокрема, повідомляється, що у екс-радника колишнього президента України В.Януковича Пола Манафорта були зв'язки в Україні і в Росії.

Крім того повідомляється, що зв'язки з Росією могли мати колишній радник Д.Трампа з питань зовнішньої політики Картер Пейдж і республіканець Роджер Стоун.

Відзначається, що ФБР проводить перевірки спільно з Агентством національної безпеки, Центральним розвідувальним управлінням і відділом з розслідування фінансових злочинів мінфіну США.

Представники кампанії Д.Трампа заявили, що не знають про причини розслідування.

"У нас немає ні найменшого поняття про те, що ведеться якесь розслідування, а також про його підставах", - заявила прес-секретар Д.Трампа Хоуп Хікс.

Видання зазначає, що співробітники розвідувальних агентств передали звіти на підставі прослушки в Білий дім, проте ніяких доказів правопорушень не представлено.

Як повідомляв УНН, видання Politico опублікувало своє власне розслідування щодо начебто втручання української влади у виборчу кампанію президента США.

Українські Національні Новини

Новини Світу