ukenru
aktsiya-bilya-posolstva-rf-v-odesi-proyshla-bez-porushen-politsiya

Акція біля посольства РФ в Одесі пройшла без порушень – поліція

 • 11082 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. Порушень громадського порядку під час акції протесту біля посольства РФ не було зафіксовано. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Одеській області.

"Під час акції протесту порушень правопорядку зафіксовано не було. Все пройшло спокійно", – зазначили в поліції.

Також у відомстві проінформували, що не було правопорушень і під час акції на підтримку українських військовослужбовців, яка пройшла біля будівлі оперативного командування "Південь" Збройних Сил України.

Як повідомляв УНН, сьогодні біля посольства РФ в Одесі пройшла акція протесту через обстріл кораблів Військово-Морських сил ЗС України у Керченській протоці. Активісти декілька разів кидали петарди.

Також сьогодні біля будівлі оперативного командування "Південь" Збройних Сил України в Одесі зібралася акція на підтримку українських військовослужбовців після обстрілу кораблів ВМС ЗСУ у Керченській протоці.

Нагадаємо, вчора прикордонний корабель РФ протаранив у Чорному морі буксир ВМС України. Орієнтовно о 20:00 російські кораблі здійснили обстріл українських суден. Поранено шестеро українських моряків.

У зв'язку з подіями в Азовському морі Верховна Рада сьогодні, 26 листопада, розгляне рішення про введення воєнного стану на позачерговому засіданні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП